Nové produkty Bosch eBike Systems pre modelový rok 2025

Nové produkty sú orientované na športovú cyklistiku eMountain. Fanúšikovia horskej cyklistiky sa dočkali inovácii aj v tomto segmente. Novinky sú orientované pre náročných bikerov.

5-bosch-news-nh-25-cxPerformance Line CX (BDU3840)

Najnovšia verzia 85 Nm pohonnej jednotky posúva jazdnú dynamiku a agilitu na novú úroveň. Je výkonný, ľahký a tichý.

  • Technológia senzorov: Vďaka vylepšeným signálom senzorov reaguje pohonná jednotka citlivejšie na vstupy vodiča ako kedykoľvek predtým.
  • Hlučnosť: Performance Line CX je tichá. Vytvára rovnováhu medzi vývojom výkonu a vývojom hluku
  • Puzdro: Puzdro odolá najtvrdším podmienkam Je vyrobené z horčíka, a preto je robustné, odolné voči korózii a tvrdé. Koncepcia tesnenia zabraňuje prenikaniu striekajúcej vody.
  • Hmotnosť: S 2,8 kg je nový Performance Line CX približne o 100 gramov ľahší ako jeho predchádzajúca verzia.

  
2-bosch-news-nh25PowerTube 600 a PowerTube 800

Nové batérie v inteligentnom systéme. Pre obe batérie bolo použité nové, ľahšie puzdro. Ak výrobca elektrobicykla na to pripravil elektrobicykel, možno ich jednoducho vymeniť - za väčší alebo niekedy menší dojazd.

 

2-Bosch-eBike-CX-Suedtirol-MY2025Nový Purion 400

Kompaktný, robustný displej umožňuje plnú koncentráciu na cestu. Vďaka dobrému kontrastu a vysokému rozlíšeniu 320 x 160 pixelov a vysokému kontrastu stačí na rýchle zaznamenanie všetkých údajov o jazde pohľad na riadidlá. Šikovná poloha v trojuholníku riadidiel a predstavca môže chrániť pred nárazmi a otrasmi.
Purion 400 je určený pre vysokorýchlostné jazdy na trailoch. Dômyselná poloha v trojuholníku tvorenom riadidlami a predstavcom tlmí nárazy a nárazy. Okrem toho je kryt navrhnutý tak, aby bol chránený proti striekajúcej vode a prachu.

Jazdné režimy

1-nove-mody

2-nove-mody

*V režime eMTB sa úroveň podpory medzi jazdnými režimami Tour a Turbo líši.
**V režime Tour+ sa úroveň podpory medzi jazdnými režimami Eco a Turbo líši.

Všetky dostupné jazdné režimy je možné na eBike voľne kombinovať so systémom smart. Výnimkou sú režim Cargo a režim Race, ako aj režim Sprint. Tie sú k dispozícii len pre eBikes s pohonnou jednotkou Cargo Line alebo Performance Line CX Race Limited Edition alebo Performance Line SX a Performance Line Sprint (US/NZ). Predajcovia môžu aktivovať až štyri režimy (okrem režimu Off) a prispôsobiť tak eBike potrebám jazdca (pokiaľ neboli úpravy výrobcom bicykla vylúčené). Pomocou funkcie vlastného režimu jazdy v aplikácii eBike Flow je možné režimy jazdy nakonfigurovať podľa individuálnych potrieb. Podporu, dynamiku, maximálny krútiaci moment a maximálnu rýchlosť je možné nastaviť v rámci stanovených limitov. Na S-pedelecoch nie je možné prispôsobiť si režim jazdy.

 

 ABS Pro1-Bosch-eBike-CX-Suedtirol-MY2025-1

Športový eBike ABS je navrhnutý pre rýchlu, športovú jazdu z kopca a brzdenie, ideálny pre profesionálnych eBikerov.

  • Športové ABS: Ultra rýchla reakcia ABS pre vyšší výkon
  • Viac sebavedomia: Prirodzené brzdenie so zvýšenou stabilitou
  • Dva režimy ABS: S alebo bez ovládania zdvihu zadného kolesa

Trail-optimalizované: Pre neskoré, prudké brzdenie